Aytuğ Işık

İstanbul / Türkiye
  1. Organizasyon
  2. Proje Yönetimi

Aytuğ Işık Hakkında

Aytuğ Işık, uzun yıllardır kurum içi ve kurum dışı eğitmenlik ve danışmanlık yapmaktadır.

Bir süredir çalışmalarını Singapur ve Istanbul’da sürdüren Aytuğ Işık, eğitim içeriği tasarımı, sınıf içi ve online eğitimler ve eğitimde ROI üzerine çalışmaktadır. Aynı zamanda merkezi USA’de bulunan Mind Gym firmasının sertifikalı eğitim koçudur.

Lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi (İstanbul), Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği’nde, yüksek lisans eğitimini ise İş Yönetimi konusunda United International Business School (Brüksel)’da tamamlamıştır.

2000 yılında Nortel Netaş bünyesinde sistem mühendisi olarak çalışmaya başlamış, yurtiçi ve yurtdışı çeşitli projelerde görev almıştır. Aynı zamanda kurum dışı eğitimler vermeye de yine Netaş bünyesinde başlamış, bu dönemde Kıyı Emniyet, TSK, Türk Telekom, Lockheed Martin (USA) firmalarında eğitimler vermiştir.

2006 yılından itibaren tamamen eğitim gelişim alanında çalışmaya başlamış ve Avea’da Training Account Manager olarak görev almıştır. 2010 yılında aynı firma bünyesinde tüm eğitim gelişim faaliyetlerinden sorumlu olacak şekilde Eğitim Müdürü olarak atanmıştır. 2015 yılına kadar bulunduğu bu görevde Yönetim Okulu, Organizasyonel Gelişim, Genç Yetenek Programı, Pazarlama Okulu, Takım Lideri Geliştirme, Uzaktan Eğitim gibi pek çok farklı konuda rol ve sorumluluk almış ve projeler yönetmiştir. Bu projeler kapsamında yerli ve uluslararası (Brandon Hall, ASTD, IIP) çok sayıda ödül kazanılmıştır.

2015 yılında Türk Telekom, Avea ve TT Net şirketlerinin birleşmesi sonucu Türk Telekom Grubuna Eğitim Grup Müdürü olarak atanmış ve Türk Telekom Akademi’nin yeniden yapılandırılmasında görev almıştır.