Bekir Tömek

İstanbul / Türkiye
  1. Finans Yönetimi
  2. Vergi - Muhasebe

Bekir Tömek Hakkında

Çeşitli endüstrilerdeki iş alanlarında ve uluslararası kuruluşlarda finansal yönetim, muhasebe, finansal raporlama, düzenleyici raporlama ve bütçeleme alanlarında 20 yılı aşkın deneyime sahibim. Finansal tahmin, maliyet muhasebesi, iç kontrol ve finansal analizin yanı sıra konsolidasyonlar, denetim ve finansal planlama konularında danışmanlık hizmeti almak için bana ulaşabilirsiniz.

Eğitim :
1975 - 1979 Atatürk Üniversitesi İşletme Faültesi
1980 - 1981 Boğaziçi Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi
1981 - 1982 City of London Polytechnic, Business Study

Çalışma Hayatı
2000 - 2014 Finans direktörü Anadolu Isuzu Otomotiv A.Ş.
Halka açık, yabancı ortaklı, ihracat yapan bir üretim şirketi olarak tüm finans fonksiyonlarını bu süre içinde 15 kişilik bir ekip ile birlikte yerine getirdim.

1996 - 2000 Mali İşler Koordinatör Yardımcısı - Mali Sistemler.- Anadolu Endüstri Holding A.Ş.
Bu süre içinde iki önemli proje gerçekleştirdik. Birisi tüm Grup bünyesinde Enflasyon muhasebesi Sisteminin kurulması, diğeri ise bütçe yazılım sisteminin IT bölümü ile geliştirilmesi ve Grup Şirketlerinde uygulamaya alınmasıdır.

1990 - 1992 Finacial Controller - Swissotel The Bosphorus.
Görev sürem Otelin kurulması ve devreye alınması aşamasında Mali İşler Fonksiyonunun oluşturulması çalışmaları kapsamıştır.

1985 - 1989 Audit Senior - Arthur Andersen Bağımsız Denetim Şirketi
Bağımsız denetçi olarak üretim şirketleri ve finans kurumlarında bağımsız denetim ekiplerinde yer aldım.

1983 - 1985 Proje Mali İşler Yöneticisi - ENDECO Construction Co. Suudi Arabistan'ın Riyad şehrinde bir askeri projenin tüm mali ve idari işler bölümü yöneticisi olarak çalıştım.