Ece Ağabeyoğlu

İstanbul / Türkiye
  1. İnsan Kaynakları
  2. Kariyer

Ece Ağabeyoğlu Hakkında

Kariyer koçluğu ve danışmanlığı, Değerlendirme ve Gelişim Merkezi danışmanlığı, Sunum Becerileri eğitmenliği, Takım ve grup koçluğu, Fasilitasyon (kolaylaştırıcılık) gibi hizmetler vermektedir.

1998’den beri iş hayatındadır. Kurumsal çatı altındaki 17 yılı boyunca sırasıyla; Commercial Union Hayat Sigorta (Avivasa) – finansal danışmanlık, İş Bankası - kurumsal kredi uzmanlığı, HSBC İnsan Kaynakları - Eğitim ve Geliştirme Müdür Yardımcısı/Eğitmenlik, yetkinlik eğitimleri yöneticiliği, Genç Yetenek programı değerlendirme merkezi danışmanlığı yapmış, kurum içi koçluk, yenilenen şube yapılanmasında proje koordinatörlüğü ve Değerler Bazlı Liderlik projesinin başlatılmasında Avrupa Bölgesi liderliğini üstlenmiştir. 2010’dan bu yana 20’den fazla kuruma danışmanlık ve eğitmenlik hizmeti vermiştir.

Sosyal Sorumluluk alanında Genç Hayat Vakfı ve Özel Sektör Gönüllüleri Derneği’nin meslek liselerine yönelik projelerinde eğitmen ve danışman olarak, Darüşşafaka ve Esas Sosyal Vakfı’nın ise gençlere yönelik programlarında mentor olarak görev yapmıştır.

T.E.D. Ankara Koleji, Hacettepe Üniv. İstatistik lisans ve İstanbul Bilgi Üniv. Örgütsel/Endüstriyel Psikoloji yüksek lisans mezunu, Alliant International University I/O Psychology danışmanlık sertifikası sahibidir. Mesleki yeterlilik belgeli İş ve Meslek Danışmanı ve ICF akredite ACC ünvanlı koçtur. IODA Türkiye Uluslararası Organizasyonel Gelişim Derneği kurucu üyesidir. Koşu, yardımseverlik ve gönüllülük, sivil toplum ilgi alanlarıdır.

Referanslar için bilgi isteyebilirsiniz.