Levent Degirmenci Hakkında

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümünde öğretim üyesiyim. aynı zamanda üniversite sınırları içinde yer alan ve Teknopark yerleşkesinde ilk kurulan şirket olan LF Tarım ürünleri ve Tarımsal Danışmanlık San. Tic. Ltd. Şti.'nin sahibiyim.

Şirketin temel faaliyet alanı mikrobiyal gübre üretimidir. Bunun dışında özellikle sera bitkilerinde kök gelişimini ve verimi arttırmaya yönelik formülasyonlar üzerinde de çalışıyoruz. Faaliyet alanlarımız arasında organik gübre, kompost üretimi de yer almaktadır. Bitkiye zarar veren mikroorganizma kaynaklı patojenler için de farklı mikroorganizmaların etkinliğini test ederek çözüm geliştiriyoruz. Son olarak mikroorganizmalardan enzim üretimi de ar-ge aşamasında devam eden faaliyetlerimiz arasındadır.

Şirket profilimiz aşağıdaki gibidir:
• LF Ar-Ge, Danışmanlık tarımsal üretimde karşılaşılan spesifik problemlere çözüm üreten akademisyen temelli bir kuruluştur. • Şirket üyeleri aynı zamanda Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde görev yapan akademisyenlerden oluşmaktadır. • Şirket çiftçinin üretimindeki tüm aşamalarda uzun süreli araştırma-geliştirme ve takip hizmeti sunmaktadır. Hedef grup olarak üretiminde verimliliği attırmak isteyen tüm çitçiler bulunmaktadır. • Şirketlere ve bağımsız girişimcilere, tarımsal üretim ile ilgili süreç dizaynında danışmanlık hizmeti sunmaktadır. LF Tarım ürünleri ve Tarımsal Danışmanlık San. Tic. Ltd. Şti.: • Bünyesindeki akademisyenler ile danışanının bilgiye seçici erişimini sağlar. Böylelikle bilgi kirliliği önlenmiş olur. • Şirket araştırma-geliştirme temellidir. Tüm aşamalarda titiz bir takip sistemi şirketin temel faaliyet alanları arasındadır. • Şirket danışmanlık hizmeti alan tüm üreticiler/girişimcilerle uzun-süreli çalışmayı ve tarımsal üretimde son trendleri takip ederek beraber gelişmeyi amaçlamaktadır.

Saygılarımla
Doç. Dr. Levent Değirmenci