Onur Bi̇rtek Hakkında

Merhabalar,
2003 yılından bu yana, Et-Balık-Tavuk ürünleri olarak adlandırılan et proteini grubu ürünler üzerine ürün işleme, tesis kurulumu ve yönetimi, ürün gamı oluşturma ve satış yönetimi, satınalma teknikleri ve işleyişi konularında bu ürün gamının her penceresinden olayları inceleme fırsatı bulmuş bir uzmanım. Bu sayılan alanlarda danışmanlık hizmeti vermekteyim.

1979 - İstanbul doğumluyum. Gıda Mühendisliği (Celâl Bayar Üniversitesi/Manisa) - İşletme (Anadolu Üniversitesi/Eskişehir) çift lisans eğitimi aldım. Sırasıyla; Dardanel, Banvit, TescoKipa, Anadolu Birlik Holding (Torku), Üçöğün Catering, Sağdıçlar Balıkçılık gibi Türkiye'nin önde gelen şirketlerinde üretim, satınalma, kategori satış yönetimi görevlerinde bulundum.

Şu anda gıda alanına yeni girmekte olan bir firmanın tesisinin kurulumunu gerçekleştirdim. Ürün spekt çalışmalarını yaptım. Tesisin FSSC 22000 almasını sağladım ve ürünlerin piyasaya arzı için Metro Cash&Carry (PL Ürün MetroChef) ve Macrocenter (firmanın özgün kendi markası ile) perakende zincirilerinde yer almasını sağladım. Henüz çok yeni bir firma olarak bu başarılara erişmek kolay olmadı tabi, bütün bu sonuçları elde etmenin arkasında nitelikli ve gerçekçi bir hedef belirleme, bu hedefe ulaşmak için iyi bir piyasa ve tüketici beğenileri okuması yapmak, etkin planlama yapmak ve kabul edilebilir riskleri algılayarak etkili bir ekip ile girişimde bulunmak gerekti.

Sizlerin de verimli bir iş planı ve yönetimine ihtiyacınız var ve sonuç almak istiyor iseniz güven içinde benimle iletişime geçebilirsiniz.

Görüşmek üzere...