Şakir Gülsever

İstanbul / Türkiye
  1. İnsan Kaynakları
  2. Sosyal Güvenlik

Şakir Gülsever Hakkında

2005 yılında İK ve İş Hukuku, Sosyal Güvenlik ile ilgili danışmanlık hizmetleri vermeye başladım.
Ayrıca danışmanlık yaptığım süreçte 5 yıl kadar İş Mahkemelerinde bilirkişi olarak görev yaptım.
Şirketlerde İK Yönetim Danışmanlığı, sistem kurma ve yapılanma hizmetleri ile aşağıdaki konularda danışmanlık hizmeti vermeye devam etmekteyim.

Verdiğim Hizmetler.
İK Yönetim Danışmanlığı,
İK Yönetim Sistemi Kurulması,
Performans Yönetim Danışmanlığı,
İş ve Sosyal Güvenlik Danışmanlığı,
Alt işveren-Asıl İşveren ilişkileri Yönetimim ve Denetimi,
Şirketlerde İK, Yasal Uygulama ve Bordro Denetimi
İş davaları Konusunda danışmanlık hizmetleri,
İşçi-İşveren İlişkileri Yönetimi ve yasal uygulamaları,
İş ve Sosyal Güvenlik Konusunda e-Danışmanlık,
Yerli ve Yabancı şirketlere yerinde ve elektronik ortam da danışmanlık hizmetleri vermeye devam etmekteyim.
Sosyal Medyada Linkedin, facebook,Twitter da kurduğum gruplarda mesleki ve güncel konularda yazılarımı ve internet sitemde yayınlamaktayım.
Mesleki konulardaki eğitimlerimden bazıları, iş hukuku, Sosyal Güvenlik hukuku, Personel özlük işleri, Yöneticiler için İK ve İş Hukuku eğitimi, Alt ve Asıl İşveren yönetimi eğitimi, Bu konular ile ilgili Webinar, Seminerler yapmaya devam etmekteyim. Kariyer Net ile Türkiye' nin büyük illerinde ve bilhassa İstanbul' da Yasalar ve İK uygulamaları ile 100 Civarında seminer verdim.

1974 Yılında Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi İşletme-Muhasebe bölümünden mezun olduktan sonra özel sektörde çeşitli şirketlerde Muhasebe ve Mali işler Yöneticiliği yaptım. Daha sonra sonra SABAH ve ATV Grubunda 5 Yıl Muhasebe Müdürü ve Mali Müşavir olarak görev yaptıktan sonra grubun bağlı olduğu Medya Holding İnsan Kaynakları Koordinatörü olarak atandım. 2001 yılında ise İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldum. 14 yıl boyunca bu görevi yürüttükten sonra ayrılarak toplam 19 yıllık SABAH Grubu çalışmamda yönettiğim 4.400 Personelin İş Hukuku, Sosyal Güvenlik Hukuku ve tüm yasal süreçlerin tarafımdan yürütülmesi nedeniyle bu alanda danışmanlık yapmaya karar verdim.